27 / 07 / 2021


Zeci de români au rămas cu banii dați și fără vacanțe în Grecia

Zeci de români s-au trezit peste noapte cu planurile de vacanţă distruse, după ce agenţia prin care îşi rezervaseră un…

De redactia , in Internațional , at 21/06/2021

Zeci de români s-au trezit peste noapte cu planurile de vacanţă distruse, după ce agenţia prin care îşi rezervaseră un sejur în Grecia i-a anunţat că îşi suspendă temporar activitatea.

Un charter spre Grecia trebuia să plece ieri din Cluj. Cursa a fost însă anulată, la fel şi plecările programate pentru următoarele 7 zile.
Acum ar fi trebuit să se bucure de plajele din însorita Grecie.
Ieri, de la Cluj, urma să plece în Grecia un charter cu turişti. Zborul a fost anulat. Şi nu e singurul.
Turistă păgubită: Azi ar fi trebuit să plecăm şi cu o zi înainte am fost informaţi că vacanţa noastră a fost suspendată, s-a verificat la hotel, în data de 18 rezervarea era încă activă, neachitată, nu, în data de 17 era activă, neachitată şi în data de 18 s-a şi anulat pentru că nu a fost achitată cu 24 de ore înainte de începerea călătoriei.
Turiștii plătiseră sute de euro pentru vacanța în Grecia
Asta deşi toţi turiştii îşi plătiseră integral vacanţele, care nu sunt deloc ieftine. Un sejur de 7 zile pentru doar două persoane porneşte de la 500 de euro la 2 stele.
Turistă păgubită: Cineva trebuie să ne plătească concediul. Banii, clar, noi nu trebuie să-i pierdem, pentru că noi nu am beneficiat de pachetul de servicii.
Pe site compania a anunţat că a fost nevoită să îşi suspende activitatea din cauza unor intârzieri de acordare a licenţelor pentru piaţa est-europeană şi își anunță clienții că își pot reprograma vacanțele în septembrie sau chiar în 2022.
Pentru Observator, reprezentanţii biroului din România susţin că sunt colaboratori ai cunoscutei agenţii din Grecia şi oferă doar consultanţă turiştilor români.
sursa: Observator Tv

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: