23 / 01 / 2022


Washington DC: „Teama de un atac din interiorul dispozitivului de securitate”. Alte frânturi de gând pentru America (II)

  Măsurile de securitate pentru ceea ce s-ar vrea inaugurarea de mâine a lui Biden au luat în aceste ultime…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 20/01/2021


Washington DC:
 

Măsurile de securitate pentru ceea ce s-ar vrea inaugurarea de mâine a lui Biden au luat în aceste ultime ore forme isterice. Presa de peste Ocean vorbește tot mai des despre „teama de un atac din interiorul dispozitivului de securitate”. Numărul membrilor Gărzii Naționale a crescut de la 15.000 la 25.000 (s-a mai spus, de peste trei ori numărul trupelor americane aflate acum în Irak și Afganistan). Biden a desemnat drept responsabil de tot dispozitivul de securitate, format din aproape 10 structuri cu subordonări diferite, FBI-ul, instituție dovedită demulte ori ca parte a Statului subteran. În dispozitiv toată lumea suspectează pe toată lumea. Televiziunea Fox News tocmai a aflat și informat că FBI-ului i s-a cerut să-i verifice pe toți cei 25.000 de membri ai Gărzii Naționale; români din Statele Unite susțin că inclusiv în interiorul FBI există facțiuni și suspiciuni. Armata păstrează în general o tăcere ce poate să spună orice. În sfârșit, o întrebare: dacă Biden și ai lui (unelte ale globalismului satanist) au câștigat în mod cinstit alegerile, și, dacă pe această bază, au conștiința deplinei lor legitimități, de unde această spaimă isterică că ceva ilegitim i-ar putea pune în pericol în al doisprezecelea ceas?

*”Marea” presă de peste Ocean, unealta globaliștilor neo-marxiști, cea care l-a călcat în picioare timp de patru ani pe Trump și a adus atâta ură în America, clamează azi nevoia de împăcare și vindecare. Dar pace nu va fi. Și ei știu asta. La fel ca și stăpânii lor, neo-marxiștii globaliști. Sistemului satanist mondial tocmai i-a trecut glonțul pe la ureche, și știe bine că data viitoare așa ceva îi va fi cel mai probabil fatal dacă nu-l va termina într-un fel sau altul pe Trump. Și dacă nu va face cu totul imposibil ca un alt Trump să se mai ridice vreodată. Și dacă nu va reprima cât mai curând posibil idealurile pe care Trump le-a sădit în mințile și inimile celor 75 de miloane de americani, și în alte poate câteva miliarde de pe glob. Cărora el, azi cel mai iubit dintre pământeni, a avut nebunia să le spună, mai ales, că cei ce-l urăsc pe el de moarte de fapt pe Dumnezeu Îl urăsc de moarte. Iar cuvintele lui Trump au fost auzite și primite și de cei peste un miliard de catolici, chiar dacă actualul lor Papă – ce rătăcire devastatoare…

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: