22 / 06 / 2024


WARBOY, o nouă co-producție cinematografică dintre România și R. Moldova ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 05/12/2023

Cinefilii din Republica Moldova sunt invitați undeva în (v)estul sălbatic, să urmărească cel mai nou film regizat de Marian Crișan, ce va putea fi văzut, în premieră, la Cineplex Loteanu din 7 decembrie.
„WARBOY spune povestea plină de emoție a unui adolescent care, încercând să salveze cei doi cai ai familiei, pornește într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni în România anului 1944 când cel De-al Doilea Război Mondial se apropie de final”, se arată în comunicatul Rova Film.
Cu un mix de genuri: aventură, film de război, film pentru copii, western, WARBOY este un film pentru toată familia ce îi are în distribuție pe Daniel Bâliș, Reginald Ammons, Ovidiu Crișan, Adina Iftime, Dan Chiorean, cărora li se alătură și actorii basarabeni: Ion Bechet, Sergiu Voloc și Igor Babiac.
Scenariul este semnat de Marian Crișan, directorul de imagine al filmului este Adrian Pădurețu, scenografia îi aparține Simonei Pădurețu, costumele Danei Păpăruz, iar montajul lui Tudor Pojoni. Muzica originală este compusă de Alin Zăbrăuțeanu și Călin Torsan.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *