18 / 06 / 2021


Vlad Voiculescu: Nu există, în acest moment, bază ştiinţifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca

Vlad Voiculescu susține că nu există motive de îngrijorare cu privire la vaccinul AstraZeneca și a precizat că deocamdată așteaptă…

De redactia , in Actualitate , at 17/03/2021

Vlad Voiculescu susține că nu există motive de îngrijorare cu privire la vaccinul AstraZeneca și a precizat că deocamdată așteaptă decizia Agenției Europene pentru Medicamente.

„Lucrurile sunt foarte clare, comunicarea este foarte clară făcută de CNCAV, comunicarea este foarte clară referitor la acest vaccin. Nu există, în acest moment, bază ştiinţifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca. În acest moment aşteptăm decizia EMA, nota EMA de joi, săptămâna aceasta”, a spus Voiculescu, la Parlament.

Ministrul a mai spus că au fost discuții cu autoritățile implicate, însă în acest moment nu există motive de îngrijorare, după cum arată și OMS.

Voiculescu a precizat că pentru celălalt lot de AstraZeneca s-a luat măsura de precauţie, deoarece din lotul respectiv s-a constatat că au fost probleme în anumite ţări. „Asta a fost o măsură de precauţie cu un cost minim pentru vaccinarea din România pe care am decis atunci cu toţii să o luăm”, a spus ministrul Sănătăţi”, a mai spus ministrul.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: