23 / 01 / 2022


Viorica Dăncilă va lansa o carte despre „partea ei de adevăr” în relaţia cu Liviu Dragnea şi PSD

Fostul premier Viorica Dăncilă a anunţat că va lansa, în curând, o carte-interviu, în care dezvăluie momente din perioada în…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 20/01/2021

Fostul premier Viorica Dăncilă a anunţat că va lansa, în curând, o carte-interviu, în care dezvăluie momente din perioada în care s-a aflat la Palatul Victoria. În memoriile sale sunt descrise tensiunile din relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi conflictele pe care le-a avut cu actuala conducere a Partidului Social Democrat.

Detalii incomode

Cartea se va numi „Viorica Dăncilă – partea ei de adevăr” şi este realizată în colaborare cu Maria Niţu, o jurnalistă care a lucrat la OTV.

„Am fost şi rămân social-democrată şi un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a precizat fostul premier pe pagina sa de Facebook.

Urmărită şi ameninţată

Site-ul de ştiri Digi24.ro notează că Viorica Dăncilă a scris şi despre tensiunile care existau în relaţie cu Liviu Dragnea. „Îmi amintesc că eram la Scroviştea cu soţul meu, când au venit Paul Stănescu şi Liviu Dragnea. Mi-au cerut să aprob amnistia şi grațierea, care urma să fie introdusă de către un secretar de stat, fără a trece prin toate serviciile pentru avizare, dar eu n-am făcut asta”, a descris Viorica Dăncilă.

Fostul premier vorbeşte în cartea sa şi despre faptul că în timpul mandatului său era urmărită de colegii săi, care îi raportau lui Liviu Dragnea tot ceea ce făcea la guvern. 

Aceasta mai povestește şi despre relaţia pe care a avut-o cu membri din actuala conducere a Partidului Social Democrat. „Eram la Parlament, la Grupul PSD din Camera Deputaţilor, în birou, când a venit o delegaţie formată din Marcel Ciolacu,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: