22 / 06 / 2021


Vine VALENTINE’S DAY şi CURG ofertele de CAZARE la MARE

Se apropie Valentine´s Day, iar tinerii îndrăgostiţi care sărbătoresc această zi au la dispoziţie o gamă largă de oferte de…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 05/02/2021

Se apropie Valentine´s Day, iar tinerii îndrăgostiţi care sărbătoresc această zi au la dispoziţie o gamă largă de oferte de cazare la mare, unde se pot relaxa. Hotelierii profită şi de această perioadă din an pentru a-şi maximiza profiturile, după un an în care activitatea le-a fost perturbată.

Preţuri pentru toate buzunarele

Răsfăţ şi lux de Valentine’s Day pentru tinerii îndrăgostiţi. Fie că îşi petrec seara la restaurant, într-un cadru romantic, cu persoana iubită, fie că decid să plece câteva zile în vacanţă, pentru a sărbători ziua iubirii, un lucru este cert: îndrăgostiţii sunt dispuşi să facă orice sacrificiu pentru ca ziua de 14 februarie să fie una de neuitat. Mai sunt 11 zile până atunci, dar ofertele de cazare la malul Mării Negre curg şi sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru un weekend petrecut la malul mării în această perioadă, un cuplu mai pretenţios va trebui să scoată din buzunar, pentru un apartament de lux cu două dormitoare şi living, nu mai puţin de 1.000 de lei. Însă, pentru cei care nu au pretenţii, există şi preţuri ceva mai mici, coborând chiar şi la 100 de lei pe sejur.

Îndrăgostiţii nu mai pleacă în străinătate

Pandemia de coronavirus le-a stricat planurile îndrăgostiţilor care visau să plece de Valentine´s Day în străinătate. Destinaţii care erau la mare căutare, acum au fost uitate din cauza restricţiilor impuse de situaţia epidemiologică. De exemplu, toate persoanele care călătoresc în Republica Bulgaria, indiferent de statul din care se deplasează, pot intra pe teritoriul Bulgariei cu condiția prezentării unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii. La fel vor trebui să procedeze şi cei care doresc să călătorească în Franţa, Monaco, Norvegia, Vatican, Elveţia ori Turcia.

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: