31 / 07 / 2021


VIDEO Un jurnalist olandez a reușit să intre într-o conferință online cu toți miniștrii europeni ai apărării după greșeala unui oficial | .News

Jurnalistul hacker care a intrat în conferință cu toți miniștrii europeni ai apărării (sursa foto: Michiel van Hulten / Youtube)…

De redactia , in Actualitate , at 22/11/2020

Jurnalistul hacker care a intrat în conferință cu toți miniștrii europeni ai apărării (sursa foto: Michiel van Hulten / Youtube)
Jurnalistul olandez Daniel Verlaan a reușit să intre în conferința organizată cu toți miniștrii europeni ai apărării după ce a profitat de o greșeală a ministrului olandez al apărării Ank Bijleveld. Totul a fost tratat cu mult umor, jurnalistul a salutat miniștrii și a ieșit subtil din conferință.
Ministrul olandez al apărării a greșit postând pe Twitter imagini și filmulețe cu ea lucrând și fiind în conferință, în condițiile în care se putea observa clar codul întâlnirii online în care sunt.
Verlaan a profitat de asta și a vrut să verifice dacă chiar poate intra. Nu mică i-a fost mirarea atunci când a reușit să intre în conferință. Jurnalistului nu i-a venit să creadă, în timp ce miniștrii au izbucnit în hohote de râs.
Jurnalistul olandez a salutat miniștrii, au schimbat câteva vorbe cordiale și a ieșit ”ca un erou” din conferință.
Reacționând la cele întâmplate, prim-ministrul olandez Mark Rutte a declarat că greșeala arată încă o dată câtă atenție trebuie să aibă miniștrii cu Twitter-ul și cu rețelele de socializare în general.

That ⁦@danielverlaan⁩ hack of the EU defence ministers’ meeting? This is how it looked from the inside. Comedy gold. pic.twitter.com/1qvVYKsDpt
— Michiel van Hulten (@mvanhulten) November 20, 2020

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: