23 / 01 / 2022


VIDEO! Șoferii din MEDGIDIA au TRANSFORMAT PISTA de BICICLETE în locuri de parcare

Locurile de parcare insuficiente îi forțează pe conducătorii autovehiculelor să parcheze unde găsesc un loc liber. Fie că sunt trotuare,…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 12/11/2020

Locurile de parcare insuficiente îi forțează pe conducătorii autovehiculelorparcheze unde găsesc un loc liber. Fie că sunt trotuare, piste de biciclete, spaţii verzi sau locuri destinate persoanelor cu dizabilități, cetățenii parchează pe unde apucă. De exemplu, în Medgidia, șoferii par să nu dea doi bani pe pista de biciclete și o folosesc pe post de locuri de parcare, că de, și așa nu sunt bicicliști.

Veșnica problemă a orașelor constănțene sunt locurile de parcare. Mai toți îi blamează pe cei care nu respectă regulile şi care au nesimţirea de a parca „la botul calului”, fără a mai ține cont dacă locul unde și-au lăsat mașina este destinat pentru acest lucru sau nu. De exemplu, mai mulți conducători auto, din Medgidia, ignoră total pista de biciclete din municipiu şi îşi parchează, cu nonşalaţă, autoturismele pe aceasta, că și așa „nu sunt bicicliști”.

Deunăzi, un cetățean a făcut public acest fapt, tocmai pentru a-i face pe cei care își lasă mașina pe pista de biciclete să conștientizeze neregulile. Ei bine, în urma acestui fapt, bărbatul a primit doar acuzații legate de lipsa locurilor de parcare, de faptul că în Medgidia oamenii nu se plimbă cu bicicletele și tot așa.

Video:

Diana BERECHET

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: