22 / 06 / 2021


[VIDEO] Șocant: Mălin Bot a căutat în tomberonul de gunoi

Imagini șocante cu Mălin Bot! George Simion a publicat o filmare cu așa-zisul jurnalist independent, care caută în tomberonul de…

De redactia , in Actualitate , at 21/02/2021

Imagini șocante cu Mălin Bot! George Simion a publicat o filmare cu așa-zisul jurnalist independent, care caută în tomberonul de gunoi din apropierea sediului social al partidului AUR. Intenția lui Mălin Bot era aceea de a-l denigra pe Simion, însă se pare că, de fapt, a reușit contrariul.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, reiese clar faptul că Mălin Bot încerca să facă mizerie prin curte cu scopul a aduce prejudicii de imagine liderilor AUR. Ne-am putea întreba, pe bună dreptate, de ce jurnalistul nu a făcut o vizită și la vilele unde locuiesc politicienii care au furat timp de 31 de ani? Ce îl mâna pe Bot să denigreze AUR?

Mălin Bot desfășoară o operațiune specifică de contrainformații în care amestecă persoane foarte bune din viața publică românească cu adevărații infractori, cu scopul expres de a încerca pierderea credibilității la prima categorie.

Potrivit 4media.info, pentru activitatea sa de jurnalist independent în care îi deplânge pe românii amărâți, Mălin Bot încasează lunar peste 4500 de euro, bani ce reprezintă contravaloarea serviciilor comerciale de jurnalism prestate, dar pentru care nu și-a plătit impozitele aferente pe teritoriul României.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: