24 / 09 / 2021


Video șocant cu poliția de frontieră israeliană bătănd palestinieni | .News

Politia israeliana / sursa: wikipedia commons Joia trecută, procurorii IDF au depus acțiuni de acuzare asupra Poliției de Frontieră, care…

De redactia , in Actualitate , at 18/08/2020

Politia israeliana / sursa: wikipedia commons
Joia trecută, procurorii IDF au depus acțiuni de acuzare asupra Poliției de Frontieră, care includeau 14 acuzații grave, printre care atac și jaf armat, potrivit Jerusalem Post.
A apărut un nou videoclip, care arată Poliția de frontieră din Israel cum bate sistematic și lovește cu piciorul pe palestinienii care au fost reținuți pentru trecerea pe teritoriul israelian din Cisiordania.
Conform N12, joia trecută a fost depus un rechizitoriu împotriva a cinci polițiști de frontieră implicați în bătăi și atacuri, pe lângă un limbaj umilitor îndreptat către deținuții palestinieni.
Filmările cu aceste bătăi au fost publicate duminică seară.
De asemenea, polițiștii au amenințat cu armele imigrantii palestinieni. „De ce ai venit aici?” poate fi auzit unul dintre ofițerii Poliției de Frontieră spunând în videoclip, în timp ce alții îi arată pe ofițeri care lovesc frecvent pe deținuții palestinieni.
Într-un caz, un ofițer poate fi văzut bătând un deținut cu un băț, râzând, chiar forțându-i să se dezbrace și să se întoarcă pe jumătate dezbrăcați în Cisiordania.
Poliția de frontieră a răspuns la acuzatii, spunând că: „Luăm în serios actele greșite și neobișnuite pentru care au fost acuzați ofițerii. Aceste acte sunt în contradicție completă cu valorile noastre”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: