28 / 01 / 2022


VIDEO Proteste violente la Berlin împotriva măsurilor restrictive: Tunuri de apă și 200 de protestatari reţinuţi | .News

Proteste la Berlin Câteva mii de persoane au protestat miercuri în centrul Berlinului împotriva guvernului Merkel care dorește impunerea de…

De redactia , in Actualitate , at 19/11/2020

Proteste la Berlin
Câteva mii de persoane au protestat miercuri în centrul Berlinului împotriva guvernului Merkel care dorește impunerea de noi restricții menite să prevină răspândirea coronavirusului, transmite Reuters.
Poliția a folosit tunurile de apă pentru a dispersa manifestarea. Cu puțin timp înainte, poliția a ordonat dizolvarea acestei manifestări la care participau între 5.000 și 10.000 de persoane, în apropiere de poarta Brandeburg, în centrul capitalei, după ce le-au cerut anterior să respecte măsurile de distanțare socială.
Partidul de extrema dreaptă Alternativă pentru Germania (AfD) a comparat legea cu Actul de împuternicire din 1933 care a deschis calea instaurării dictaturii naziste de către Adolf Hitler.
Mai mulţi agenţi de poliţie au fost răniţi în confruntările cu protestatarii adunaţi în centrul Berlinului, iar aproximativ 200 de manifestanţi au fost reţinuţi de forţele de ordine, afirmă surse citate de publicaţia Die Welt şi de site-ul Tagesspiegel.de.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: