15 / 06 / 2021


VIDEO: Poliția olandeză i-a bătut cu bestialitate pe protestatarii anti restricții

Poliția olandeză a efectuat duminică peste douăzeci de arestări în parcul Malieveld cu o zi înainte de alegerile naționale. Oamenii…

De redactia , in Internațional , at 15/03/2021

Poliția olandeză a efectuat duminică peste douăzeci de arestări în parcul Malieveld cu o zi înainte de alegerile naționale. Oamenii s-au revoltat după ce primarul din Haga a anulat o demonstrație antirestricții și împotriva politicilor guvernului. Poliția i-a bătut cu bestialitate pe manifestanții pașnici, folosind bastoane, gaze lacrimogene, câini de luptă și tunuri cu apă.

Nog even over de aanrijding. Hierbij beelden van mijn broer vanuit andere hoek.
Moedwillig duwen of niet, dit is het gevolg van door politie gecreëerde chaos.
De vraag is, stel dat een burger dit zou hebben gedaan?..#malieveld pic.twitter.com/3BRNvuVnFi
— Martin van Zeelt (@ZoetZoutZeelt) March 14, 2021

Un ofițer de poliție a tras un foc în aer în timpul împrăștierii manifestanților. Două persoane au fost rănite grav după ce câinii polițiști au fost asmuțiți asupra lor de forțele de ordine. Într-un alt incident, o femeie a fost lovită în plin de un autobuz al poliției. După cum se poate observa în imagini, acțiunea polițiștilor pare a fi intenșionată.

Autorităţile olandeze au oprit serviciile de tren către oraş, sediul guvernului, pentru a preveni sosirea mai multor protestatari.

Poliţia a spus iniţial oamenilor să meargă acasă şi a anunţat prin difuzoare că evenimentul s-a încheiat şi a avertizat că va întrerupe protestul cu forţa, dacă este necesar.

Mii de persoane, strânse pe câmpul Maliveld, scandau „Iubire, libertate, opriţi dictatura”.

Olanda se află într-un lockdown dur de la sfârşitul lunii ianuarie, întrunirile a mai mult de două persoane sunt interzise, ​​iar restaurantele şi barurile sunt închise.

Partidul conservator VVD al premierului Mark Rutte pare să obţină un nou mandat de patru ani după ce a fost la putere din 2010.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: