22 / 01 / 2022


VIDEO O asociație pentru protecția animalelor a primit ajutor de la Marcel Vela pentru a salva un câine incendiat de oameni | .News

Câinele salvat după ce a fost incendiat (sursa foto: Kola Kariola / Facebook) Un membru al ONG-ului pentru salvarea animalelor…

De redactia , in Actualitate , at 22/11/2020

Câinele salvat după ce a fost incendiat (sursa foto: Kola Kariola / Facebook)
Un membru al ONG-ului pentru salvarea animalelor Kola Kariola a primit ajutorul ministrului de interne Marcel Vela pentru a mobiliza mai multe forțe de ordine în vederea evacuării unui câine dintr-o zonă rurală a județului Buzău, după ce acesta fusese incendiat. 
Salvatorii au făcut filmat și intervenția forțelor de ordine și momentele în care câinele a fost salvat. În video, membrii ONG-ului explică tot ceea ce s-a întâmplat.
Un membru al Kola Kariola a primit filmulețul postat pe o rețea de socializare. În filmuleț, se observă cum un câine este incendiat pur și simplu și acesta fuge din cauza flăcărilor și arsurilor provocate.
Membrul asociației susține că, pentru că noaptea trecută nu a reușit să găsească o soluție, i-a trimis filmulețul direct lui Marcel Vela. Acesta a mobilizat autoritățile din zonă și au pornit împreună cu membrii ONG-ului pentru a salva patrupedul incendiat.
Tot unul dintre membrii susține că autoritățile erau necesare în zonă, dat fiind faptul că acolo se află o comunitate de romi care ar fi putut să se împotrivească luării câinelui.
Câinele va fi tratat acum la București, iar cei vinovați vor fi pedepsiți.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: