26 / 11 / 2022


VIDEO Netflix a lansat primul trailer pentru sezonul final al „Casa de papel” / Când urmează să apară ultima parte a serialului

Netflix a lansat primul trailer pentru a doua parte a sezonului final al serialului său „La casa de papel” (Fabrica…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 13/10/2021

Netflix a lansat primul trailer pentru a doua parte a sezonului final al serialului său „La casa de papel” (Fabrica de bani) care s-a bucurat de un uriaș succes la nivel mondial, un comunicat de presă remis de gigantul american de streaming notând că „sfârșitul se apropie”.

„În ultimele ore, am pierdut niște oameni foarte importanți și nu voi mai lăsa pe nimeni să moară din pricina acestui jaf”, ne asigură El Profesor (Álvaro Morte). Tokyo (Úrsula Corberó) este moartă și inamicul, rănit, dar mai periculos ca niciodată, se află încă în Banca Spaniei.

„La Casa de Papel” s-a născut în Spania, dar a cucerit imaginaţia întregii lumi, prima parte a sezonului final fiind lansată de Netflix pe 3 septembrie.

A doua parte, care urmează să fie difuzată pe Netflix din 3 decembrie, se va concentra mai mult asupra emoţiilor personajelor principale şi, prin urmare, va fi „o călătorie pe harta lor sentimentală, care ne va conecta direct cu despărţirea de ele”, a explicat creatorul serialului, Alex Pina.

„Se apropie finalul celui mai mare jaf din istorie, care a început ca un furt şi care, acum, se va transforma într-un război”, au adăugat reprezentanţii platformei Netflix.

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: