23 / 01 / 2022


VIDEO MrBeast, fenomenul de pe youtube: filantrop sau showman? / Povestea milioanelor de dolari date ca premii | .News

MrBeast Jimmy (Foto Twitter) Jimmy “MrBeast” Donaldson este unul din cele mai mari fenomene ale internetului. Având aproximativ 60 de…

De redactia , in Actualitate , at 22/12/2020

MrBeast Jimmy (Foto Twitter)
Jimmy “MrBeast” Donaldson este unul din cele mai mari fenomene ale internetului. Având aproximativ 60 de milioane de abonați pe canalele sale și peste 9 miliarde de vizualizări pe youtube, Jimmy a devenit al 18-lea cel mai mare canal la nivel global pe youtube. Este cunoscut în special pentru concursurile și ideile lui la scară amplă, atât financiare cât și ca durata, dar în special el a devenit faimos în această industrie a entertaining-ului pentru sumele de bani pe care le-a donat și încă le mai donează.
După apariția primele sale vidouri care s-au viralizat rapid, a început să primească diferite sponsorizări, prima să oferta fiind de 5000$, pe care a reușit să o negocieze până la dublul valorii inițiale. Mulți youtuberi i-ar fi cheltuit în folosul propri, însă el a decis să îi doneze pe toți oamenilor fără adăpost din Carolina de Nord, SUA.

#TEAMTREES și plantarea a 20 de milioane de copaci
Unul din principiile sale e ca toți banii pe care-i face îi investește înapoi în youtube și în diferite active pentru a putea face lucruri din ce în ce mai spectaculoase. În octombrie 2019, a postat un video cu el și echipa sa plantând copaci, acțiune în care au reușit să planteze aproximativ 300 de copaci. Mobilizând și mulțimea sa de fani a continuat plantarea.
Văzând această inițiativa, Mark Rober (un fost inginer care a lucrat la construcția roverului Curiosity și actual inventator și youtuber) a decis să se alăture proiectului, și așa a pornit inițiativa și hashtag-ul #TEAMTREES, care implică o strângere de fonduri de 20 de milioane de dolari și de plantarea a 20 de milioane de copaci (fiecare dolar donat, însemnând un copac diferit).
Cifrele lui MrBeast pentru canalul principal
Nume și personalități uriașe precum Elon Musk (care a donat 1 milion de dolari),

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: