20 / 06 / 2021


VIDEO: Ionel Arsene, baronul șosetă de la Neamț

Unul dintre cei mai influenți oameni din gașca de interese a Partidului Social Democrat este Ionel Arsene, supranumit BARONUL ȘOSETĂ. Vă…

De redactia , in Actualitate , at 24/02/2021

Unul dintre cei mai influenți oameni din gașca de interese a Partidului Social Democrat este Ionel Arsene, supranumit BARONUL ȘOSETĂ.

Vă întrebați oare de unde această poreclă? Răspunsul este cât se poate de stupefiant: În 2014, a apărut în spațiul public o filmare cu acesta, dezbrăcat până la șosete, în pat cu o tânără. Arsene a spus atunci că filmul este un trucaj, dar Parchetul a preluat cazul.

Ionel Arsene este președintele PSD Neamț din 2010 și președintele CJ Neamț din 2016. A apărut pe scena politică mare în 2012, fiind ales deputat din partea PSD Neamț. Până în 2016, acesta s-a remarcat ca fiind un aprig dușman al PDL-ului, deși toți nemțenii țin minte prietenia dintre acesta și baronul Gheorghe Ștefan, alias Pinalti (Gheorghe Ștefan și-a înregistrat la OSIM porecla: „Pinalti-Marcă Înregistrată”), fostul primar de la Piatra Neamț.

Click AICI pentru video

Ca orice politician baron care se respectă…

Ratele bancare ale baronului depășeau veniturile declarate. Din declarația de avere de la Camera Deputaților, rezultă că anual suma ratelor se ridică la circa 18.000 de euro. Aici apare problema financiară a familiei Arsene. Cu excepția anului 2015, între anii 2011 și 2017, cei doi soți au avut venituri mai mici decât această sumă. În venituri am calculat și profitul firmelor familiei – Rotercom Prestige și Consacre, fără a mai pune la socoteală alte cheltuieli zilnice.

Din același univers de situații cu iz penal, se pare că fiul baronului Pinalti a declarat la DNA faptul că în ianuarie 2017 Arsene l-a liniștit pe tatăl său spunându-i că PSD va da ordonanța de grațiere și Gheorghe Stefan va fi și el unul dintre beneficiari: video 

În 2016 este ales președinte al Consiliului Județean Neamț, moment în care devine conectat direct la banul public și reușește să își îmbogățească toți prietenii (dar nici el nu se lasă mai prejos)

O întreagă trilogie de dosare de trafic de influență:

Episodul 1: MITĂ DE 100.000 DE €

Pe 18 ianuarie 2018,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: