19 / 06 / 2021


VIDEO Imagini șocante! Femeie bătută de concubin și de cei doi copii de opt și 11 ani – BotosaniNews.ro

Imagini cutremurătoare au apărut în spațiul public. O femeie a fost filmată în timp este bătută de concubinul său, dar…

De redactia , in Actualitate , at 06/02/2021

Imagini cutremurătoare au apărut în spațiul public. O femeie a fost filmată în timp este bătută de concubinul său, dar și de cei doi copii de opt și 11 ani. Bărbatul de 50 de ani din Focşani care şi-a bătut concubina în faţa copiilor săi şi i-a îndemnat şi pe aceştia să o lovească pe femeie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistraţii de la Judecătoria Focşani.
Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, cercetările în acest caz au început în urma publicării unui videoclip care conţine imagini de violenţă în familie.
VEZI AICI VIDEO!
Astfel, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugesti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani.
Poliţiştii s-au deplasat acolo împreună cu reprezentanţii DGASPC Vrancea, iar din cercetările preliminare a reieşit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi copii ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violenţă asupra femeii.
În urma verificărilor, copiii şi mama acestora au fost internaţi într-un centru maternal.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: