01 / 08 / 2021


VIDEO Imagini cutremurătoare! Un bătrân căzut pe holul unui spital cere ajutor în timp ce spune că așteaptă de trei ore și a avut un accident vascular – BotosaniNews.ro

Imagini cu un bătrân care stă în genunchi pe holurile unui spital, neputând să se ridice, au fost filmate şi…

De redactia , in Actualitate , at 12/01/2021

Imagini cu un bătrân care stă în genunchi pe holurile unui spital, neputând să se ridice, au fost filmate şi postate pe Facebook, cea care le-a realizat susţinând că totul s-a întâmplat la spitalul orăşenesc din Corabia. În imaginile postate se vede cum cadre medicale care asistă la ce i se întâmplă bătrânului îi cer acestuia să se ridice singur pe scaun şi îl ghidează, fără a-l ajuta, deşi, în mod evident, vârstnicul, care spune că a suferit un accident vascular, abia se poate mişca.Un bătrân încălţat cu şlapi, care are asupra sa un coş cu nuiele şi sacoşă, dar şi un baston, a fost filmat stând în genunchi, iar filmarea a fost postată pe Facebook, cea care a realizat înregistrarea afirmând că totul s-a întâmplat în Spitalul Orăşenesc din Corabia, scrie news.ro.
Întrebat de către cea care filmează de cât timp aşteaptă pe holul unităţii sanitare, bătrânul răspunde că aşteaptă de trei ore şi că a căzut. El mai spune că a suferit un accident vascular. Un cadru medical care apare îi cere bătrânului să se aşeze pe scaun, fără a-l ajuta, iar acesta răspunde: ”Nu pot să mă urc, am încercat şi nu mai pot”.
VEZI AICI VIDEO!

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: