15 / 06 / 2021


VIDEO* George Simion: Județul energiei se pregătește să moară, parazitat de mafia politică

Liderul AUR George Simion a fost prezent, joi după-amiază, la Târgu-Jiu, alături de protestatarii din Piaţa Prefecturii. “Luptăm alături de…

De redactia , in Actualitate , at 13/03/2021

Liderul AUR George Simion a fost prezent, joi după-amiază, la Târgu-Jiu, alături de protestatarii din Piaţa Prefecturii. “Luptăm alături de gorjeni! Județul energiei se pregătește să moară, parazitat de mafia politică” a scris pe pagina sa de socializare deputatul.

“O să susţinem în parlament dolenţele voastre, care nu ţin de politică sau de un partid, ţin de ţară. E nevoie să luptăm cu toţii pentru sectorul energetic şi minier, pentru viitorul României. Am venit pentru că aveţi nevoie de suţinere, pentru că, din păcate, în instituţiile ţării s-au pus la conducere cei mai mari hoţi, care fură din Complexul Energetic Oltenia.

Complexul Energetic Oltenia nu este o gaură neagră a României, este singura şansă pentru judeţul Gorj şi pentru România să continue să existe. Oamenii care vor să muncească şi să iasă la pensie la o vârstă decentă sunt batjocoriţi” le-a spus Simion protestatarilor.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: