19 / 06 / 2021


VIDEO: Francezii au organizat un carnaval în Marsilia

Aproximativ 10 mii de persoane au participat, duminică după-amiază, la un carnaval în centrul oraşului Marsilia, la care oamenii au…

De redactia , in Internațional , at 22/03/2021

Aproximativ 10 mii de persoane au participat, duminică după-amiază, la un carnaval în centrul oraşului Marsilia, la care oamenii au manifestat împotriva restricțiilor, potrivit France 3.

Miile de oameni costumaţi au defilat în ritmurile muzicii, dansând şi fără să poarte măşti, în apropiere de Canebiere. Carnavalul a fost neautorizat şi s-a ţinut fără respectarea regulilor din pandemie, au precizat autorităţile locale.

Environ 10.000 personnes célébraient dimanche le carnaval dans le centre de Marseille, un rassemblement non autorisé et „pas responsable” car les gestes barrière pour lutter contre le coronavirus „ne sont pas respectés”, a déploré la préfecture de police.https://t.co/70NYdh13MS pic.twitter.com/QhyKtdx9Et
— France 3 Provence (@France3Provence) March 21, 2021

“Sunt aproximativ 6.500 de persoane. Este un eveniment lipsit de orice responsabilitate, pentru că nu sunt respectate regulile din pandemie. Facem controale pentru a-i amenda pe cei care nu poartă mască”, a declarat poliţia.

“Este incredibil! Mi s-a spus că la Marsilia nu trebuie ratat carnavalul din La Plaine. Tinerii s-au săturat de izolare. Nu sunt aici oameni în vârstă fragili, sunt doar tineri”, a afirmat unul dintre participanţi, Romain, în vârstă de 26 de ani.

Anul trecut, carnavalul din Marsilia a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: