15 / 06 / 2021


VIDEO Deva* Orban huiduit de cetățeni: Ai distrus România…

13/03/202113/03/2021 Cimpoi Adrian ai distrus romania, apa calda, caldura, Deva, Florin Citu, green deal, inchiderea minelor, Ludovic Orban, mineri, mintia,…

De redactia , in Actualitate , at 13/03/2021

13/03/202113/03/2021

Cimpoi Adrian

ai distrus romania, apa calda, caldura, Deva, Florin Citu, green deal, inchiderea minelor, Ludovic Orban, mineri, mintia, PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, a sosit sâmbătă, la Deva, pentru a participa la o acțiune de prezentare a Programului Național de Redresare și Reziliență. Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia și cetățeni din Deva au organizat un protest în imediata apropiere a locației în care se va desfășura întâlnirea.

Devenii din peste 4000 de locuințe îndură frigul în această perioadă pentru că Termocentrala Mintia este oprită. Ludovic Orban și gașca mafiotă de la București plănuiesc închiderea minelor după ce au jefuit zeci de ani Complexul Energetic Hunedoara.

”Totul va fi bine? Când și pentru cine?”, ”Apă caldă și căldură pentru școlile din Deva”, „România normală, cu mască și fără școală?”, ”Nu poți să salvezi Mintia, darăminte România”, ”Opriți jaful din energie!” sunt câteva dintre mesajele protestatarilor afișate pe bannere.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: