23 / 01 / 2022


VIDEO Ceremonie de învestitură în SUA: J-Lo introduce limba spaniolă la depunerea jurământului de către noul preşedinte

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (J-Lo) a introdus limba spaniolă la ceremonia de învestitură a noului preşedinte al SUA, Joe…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 21/01/2021

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (J-Lo) a introdus limba spaniolă la ceremonia de învestitură a noului preşedinte al SUA, Joe Biden, pronunţând ultimele versuri ale cântecului „This Land Is Your Land” în spaniolă, relatează EFE.

„O naţiune, sub Dumnezeu, indivizibilă, cu libertate şi justiţie pentru toţi”, a spus J-Lo, care a interpretat cântecul „This Land Is Your Land” compus de Woody Guthrie şi devenit un imn naţional, patriotic şi antifascist.

Jennifer Lopez, newyorkeză de origine portoricană, a fost una dintre artistele invitate la ceremonie de învestitură a lui Joe Biden, care cu puţin înainte de miezul zilei a depus jurământul pe scările din faţa Capitoliului din Washington, devenind cel de-al 46-lea preşedinte al SUA.

J-Lo, care a introdus în premieră limba spaniolă la o ceremonie de învestitură a unui preşedinte american, a venit împreună cu soţul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, de origine dominicană, potrivit Agerpres.

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: