22 / 09 / 2021


VIDEO: AUR Constanța a început strângerea de semnături pentru DEMITEREA lui Chițac!

Distribuie acest articol! Încă din luna februarie a acestui an, cei de la AUR Constanța au anunțat că vor demara…

De redactia , in Opinii , at 24/07/2021

Distribuie acest articol!
Încă din luna februarie a acestui an, cei de la AUR Constanța au anunțat că vor demara un referendum de demitere a primarului municipiului, Vergil Chițac. De atunci și până acum, primarul Chițac a continuat nestingherit seria de regulamente haotice, fie că vorbim de spațiile comerciale, de taxi, gospodărire, locurile de parcare ș.a.m.d. Mai mult de atât, Vergil Chițac a precizat că își pune dopuri în urechi în fața criticilor constănțenilor, transformând orașul într-o adevărată cazarmă, relatează Tomis News.
Dacă în campania electorală se lăuda că este un protector al mediului de afaceri, zilele trecute i-a amenințat pe oamenii de afaceri din Portul Tomis: Băi băieți, vine Locala, vă promit! Totodată, Vergil Chițac s-a certat cu… absolut orice domeniu de activitate, cu mediul de afaceri, cu taximetriștii, cu asociațiile de proprietari, inclusiv cu toată stațiunea Mamaia care astăzi este complet goală, ca o tristă premieră pentru turismul constănțean.
Vorbim de aceeași stațiune în care primarul Chițac a recomandat turiștilor să poarte papuci. În ritmul ăsta, Chițac nu mai prinde Crăciunul… Cei de la AUR au ajuns la capătul răbdării cu acest comportament arogant, primarul Chițac fiind – de departe – cel mai înjurat politician din istoria democratică a Constanței. Inițial, Primăria Constanța le-a refuzat amplasarea de cinci corturi prin oraș pentru strângerea de semnături, iar în prezent se redactează acțiunea în instanță. Tot referitor la aspectul juridic, toate regulamentele vor fi atacate de AUR în perioada următoare.

În paralel cu acțiunile juridice, AUR Constanța a ieșit sâmbătă în stradă. Prima acțiune: Piața Tomis III. S-a semnat ca la balamuc, în special din partea taximetriștilor, unii dintre ei și-au sunat colegii să vină de pe traseu ca să semneze. Acțiunea a continuat la City Park și în Parcul Tăbăcărie, unde cuplurile tinere au semnat cu două mâini.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: