23 / 06 / 2021


Victorie senzațională pentru HC Dunărea în Franța

* formația pregătită de Neven Hrupec s-a impus cu 31-25 la Fleury Loiret Handball și este la un succes distanță…

De redactia , in Actualitate , at 14/02/2021

* formația pregătită de Neven Hrupec s-a impus cu 31-25 la Fleury Loiret Handball și este la un succes distanță de sferturile de finală ale EHF European League

HC Dunărea a obținut în această după-amiază o victorie senzațională la Fleury Loiret Handball, 31-25. Echipa brăleană este la un succes distanță de sferturile de finală ale EHF European League, o fază a competiției europene în care HC Dunărea ar putea juca în compania unei alte formații din România, Minaur Baia Mare.
Echipa pregătită de Neven Hrupec a controlat jocul cu Fleury Loiret Handball din primul și până în ultimul minut al partidei din Franța, care a contat pentru etapa a 5-a a EHF European League. Tridentul ofensiv Udriștoiu, Dache, Sazdovska a fost de neoprit în faza de atac. În apărare s-au remarcat Tamires și Milic, iar în poartă Elena Şerban a avut 9 parade.
Cu această victorie, HC Dunărea a acumulat 5 puncte, cu unul mai puțin decât formația de pe locul al doilea, Kuban Krasnodar. În aceste condiții formația brăileană are nevoie de o victorie, sâmbătă, 20 februarie, pe teren propriu în partida cu Kuban pentru a realiza cea mai mare performanță din istoria clubului, accederea în sferturile de finală ale EHF European League.
Vom reveni.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: