23 / 09 / 2021


Victorie împotriva unei companii imobiliare: instanța a hotărât demolarea unui bloc construit pe spațiu verde, prea aproape de blocurile vecine | .News

Victorie împotriva unei companii imobiliare: instanța a hotărât demolarea unui bloc construit pe spațiu verde, prea aproape de blocurile vecine…

De redactia , in Actualitate , at 03/09/2020

Victorie împotriva unei companii imobiliare: instanța a hotărât demolarea unui bloc construit pe spațiu verde, prea aproape de blocurile vecine (sursă foto: Pixabay)
Victorie pentru locatarii de pe Strada Giurgiului din Capitală, care au câștigat în instanță împotriva unei companii de dezvoltare imobiliară. Compania a ridicat un bloc pe o porțiune de spațiu verde, mult prea aproape de blocurile vecine, notează Agerpres.
Instanța a hotărât ca blocul construit la adresa Intrarea Giurgiului nr. 8A de compania SC Codrea Company SRL să fie demolat. Procesul a pornit de la nemulțumirea unei asociații de locatari, deranjați că pe spațiul verde din cartierul lor sunt construite noi blocuri rezidențiale, iar blocul din cauză este mult prea aproape plasat față de blocurile mai vechi construite.
În anul 2001, Prefectura Municipiului București a retrocedat un teren de circa un hectar de spațiu verde. Noul proprietar a vândut terenul, bucată cu bucată, investitorilor imobiliari care au început să construiască pe spațiul verde.
În urma ultimei decizii judecătorești din cadrul procesului s-a hotărât demolarea celui de al doilea bloc construit de firma în cauză la adresa Intrarea Giurgiului nr. 8A, fiind respins recursul declarat de companie după decizia de demolare luată acum un an.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: