27 / 01 / 2022


Victor Voiculeț, inspector șef adjunct al ITM Brăila, a trecut la cele veșnice

* „Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și l-a smuls dintre noi”, au…

De redactia , in Actualitate , at 31/12/2020

* „Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și l-a smuls dintre noi”, au scris colegii de la ITM Brăila pe pagina de Facebook a instituției * trupul neînsuflețit al defunctului a fost depus la Catedrala „Nașterea Domnului” iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 ianuarie 2021, la ora 11.00  

Victor Voiculeț, inspector șef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila (ITM) pe probleme de securitate și sănătate în muncă (SSM) a trecut, azi, la cele veșnice, după o grea suferință. În vârstă de 53 de ani, Victor Voiculeț fusese diagnosticat cu o boală incurabilă și, în ciuda eforturilor depuse de medici, a pierdut lupta cu boala.
„Este dureros să pierzi un coleg. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternica și l-a smuls dintre noi. Cutremurați în adâncul sufletului, am aflat cumplita veste a plecării dintre noi la cele veșnice și ne luăm ramas bun de la colegul nostru, Victor Voiculeț, inspector șef adjunct SSM al ITM Brăila, un coleg bun, un om deosebit. Întristarea pe care o simțim în acest moment este foarte mare, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia îndurerată, căreia conducerea ITM Brăila, prin inspector șef Liviu Arhire – alături de colegii care i-au fost aproape – îi transmit sincere condoleanțe”, se precizează într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila.
Victor Voiculeț a fost angajat al ITM Brăila din anul 2010, iar în prezent ocupa funcția de inspector șef adjunct pe probleme de SSM. Pentru cei care vor să-și ia rămas bun, trupul neînsuflețit al lui Victor Voiculet a fost depus astăzi, 31 decembrie 2020, la Catedrala „Nașterea Domnului” din Bariera Călărașilor, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 2 ianuarie 2021, la ora 11.00.
Dumnezeu să-l odihnească și sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: