31 / 07 / 2021


Victor Ciutacu le critică aspru pe Cristina Neagu și Simona Halep

Jurnalistul Victor Ciutacu (50 de ani) a fost invitatul emisiunii GSP Live în această dimineață, în cadrul căreia le-a criticat…

De redactia , in Magazin , at 17/12/2020

Jurnalistul Victor Ciutacu (50 de ani) a fost invitatul emisiunii GSP Live în această dimineață, în cadrul căreia le-a criticat în termeni duri pe handbalista Cristina Neagu (32) și jucătoarea de tenis Simona Halep (29).

„Nu am nimic cu Simona Halep și Cristina Neagu, amândouă sunt niște talente uriașe, dar au ajuns să își fie dăunătoare lor însele și angrenajelor în care teoretic ar trebui să funcționeze ca rotițe”, a declarat Ciutacu despre două dintre cele mai mari sportive ale României.

Victor Ciutacu, despre Cristina Neagu: „Mult prea orbită de lumea marketingului”

Pe Cristina Neagu, jucătoarea de handbal care a avut o prestație sub așteptări la Campionatul European din Danemarca, pe care România l-a încheiat pe locul 12, Ciutacu a acuzat-o că este mult prea interesată de partea financiară și prea puțin pasionată de handbal în prezent.

„Cristina e mult prea ocupată și o înțeleg, omenește vorbind – de stabilitatea ei financiară, de poveștile ei personale. Cristina poate să pozeze pe de-o parte în salvatorul nației la handbal și pe de altă parte să se căpătuiască, pentru simplul motiv că are o vârstă și la un moment dat o să se lase. Nu o să inventeze noul iPhone apoi, va trebui să trăiască din ce a reușit să acumuleze în anii de glorie. Cristina este mult prea orbită de lumea asta a marketingului, în care nici măcar nu strălucește, că nu are contracte ca Messi și Ronaldo, dar încearcă și reușește să obțină niște venituri din chestia asta. Handbalul mi se pare o chestie auxiliară cu care să vândă băuturile energizante, cardurile de credit și așa mai departe”, a spus Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu: „Cristina Neagu pare că joacă din obligație”

„Cât a fost accidentată Cristina și ulterior în perioada pandemiei icnea și suferea pe Facebook că vai,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: