23 / 06 / 2021


Vicepreședintele AUR: Statul Republica Moldova este condus de copiii oligarhilor din anii ’90 și e menținut ca o clasă politică să își umple propriile conturi cu resursele bugetare ~ InfoPrut

Statul Republica Moldova a fost creat ca un stat anti-românesc și este condus astăzi de copiii oligarhilor din anii 90,…

De redactia , in Opinii , at 17/03/2021

Statul Republica Moldova a fost creat ca un stat anti-românesc și este condus astăzi de copiii oligarhilor din anii 90, a declarat vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Marius Lulea, în cadrul emisiunii Alert News. 

„În ultimii 30 de ani nimic nu s-a schimbat în Republica Moldova, aceeași politicieni conduc statul, mai nou, copiii politicienilor care după anii 90 au pus stăpânire pe acest stat. Statul Republica Moldova a fost creat ca un stat anti-românesc, adică un stat îndreptat împotriva românilor care sunt cetățenii majoritari dincolo de Prut. Este un stat unde clasa politică lucrează să mențină o entitate fictivă balansând între est și vest, între România și Rusia astfel încât să își asigure lor controlul asupra resurselor bugetare ale statului. În realitate acești bani se folosesc de către oligarhia politică pentru a-și umple propiile conturi”, a declarat vicepreședintele AUR.
Întrebat despre interdicția lui George Simion, Lulea susține că a fost pusă acum 2-3 ani, atunci când la conducerea Republicii Moldova era regimul Dodon, iar Plahotniuc controla Guvernul.
„Interdicția a fost pusă de aceste două persoane, Dodon fiind reprezentatul unei filiere pro-ruse, iar Plahotniuc era cel care dorea să conducă Republica Moldova nici spre Romania, nici spre Rusia, ci spre propiul buzunar. După plecarea celor doi au apărut noi politicieni cu un nou președinte. George Simion a avut speranța de a crede că va putea să treacă Prutul și că dincolo de Prut ceva s-a schimbat. Maia Sandu nu își modifică politica în funcție de România sau de alte interese cum ar fi celor ale propiilor cetățeni. Este evident că George Simion reprezintă o amenințare asupra clasei politice oligarhice care controlează statul Republica Moldova”, a mai spus Lulea.
Vicepreședintele AUR susține că singurul impediment în calea unificării celor două state românești sunt românii care conduc Republica Moldova și românii care conduc Romania.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: