25 / 09 / 2023


Vezi-ți de ale tale. Ambasadorul SUA a recomandat vânzarea unor active românești

Într-o ieșire publică necerută ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, a făcut o ieșire publică prin care a cerut Românilor…

De redactia , in Internațional , at 05/11/2020

Într-o ieșire publică necerută ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, a făcut o ieșire publică prin care a cerut Românilor să își vândă ce le-a mai rămas din avuție, adică din activele statului.

Redacția 60m.ro a solicitat la departamentul de stat un punct de vedere cu privire la cele expuse public de ambasador și se pare că afirmațiile sunt unele personale și nu directive venite pe linie diplomatică.

Nu ar fi prima oară când un oficial american și-ar folosi funcția publică pentru obținerea de avantaje personale sau pentru apropiați. Unii au făcut și pușcărie după pierderea mandatului.

Ca să fie mai clar, ambasadorul poate ne spune și cui să vindem și de ce nu, poate ne spune și la ce preț, eventual să vină cu cei interesați de mână și să se plimbe prin fața activelor ce au mai rămas după marele jaf, tot așa cum sunt plimbați domnii la curve ca să își aleagă.

Românii recomandă ambasadorului să își vadă de ale lui, că după 30 de ani de recomandări vedem unde suntem.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: