25 / 09 / 2023


VEȘTI BUNE pentru părinți: Guvernul anunță ZILE LIBERE – NewsAr.ro

În urma ședinței Guvernului României de ieri, s-a dat o ordonanță de urgență care vine în ajutorul părinților. Concret, în…

De redactia , in Actualitate , at 25/10/2020

În urma ședinței Guvernului României de ieri, s-a dat o ordonanță de urgență care vine în ajutorul părinților.
Concret, în cazul în care activitatea fizică în școli va fi suspendată, părinții, vor beneficia de zile libere de la stat, cu condiția ca aceștia să fie salariați și angajați.
„(Se adoptă) Ordonața de Urgență pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.147/2020 privind acordarea unor zile libere pentru părinţi în vederea supravegherii copiilor, în situaţia limitării sau suspendării activităţilor didactice care presupun prezenţa efectivă a copiilor în unităţile de învăţământ şi în unităţile de educaţie timpurie antepreşcolară, ca urmare a răspândirii coronavirusului SARS-CoV- și pentru completarea art. 6 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum şi pentru stimularea creşterii ocupării forţei de muncă”, arată ordonanța.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: