23 / 06 / 2021


Vasile Bănescu suferă de noul virus după vaccinare. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a confirmat pentru ActiveNews că s-a infectat cu virusul Covid-19 după ce anunțase că s-a vaccinat. Potrivit surselor noastre ar fi vorba de vaccinul Pfizer

Încă de azi dimineață a circulat în presă zvonul că dl. Vasile Bănescu suferă de noul virus, după vaccinarea cu…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 11/04/2021

Încă de azi dimineață a circulat în presă zvonul că dl. Vasile Bănescu
suferă de noul virus, după vaccinarea cu a doua doză de ser ARNm. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei
ar fi avut simptome de infectare cu Covid după injectarea cu vaccinul
Pfizer.

La începutul săptămânii, dl. Vasile Bănescu a surprins presa și credincioșii cu știrea oficială că s-a vaccinat. Sursele ActiveNews din Dealul Patriarhiei ne-au transmis că nu numai credincioșii și ziariștii au fost surprinși de anunț ci și însuși Patriarhul României, Prea Fericitul Părinte Daniel, Întâi Stătătorul Bisericii Ortodoxe Române.

Potrivit zvonului care circula, în prezent purtătorul de cuvânt al Patriarhiei nu se află în stare gravă de boală ci medie și nu era clar dacă este vorba de reacții adverse la vaccinul modificator de ARN sau a pățit ca jurnalistul Mirel Curea, care s-a îmbolnăvit de Covid deși, la fel, se vaccinase și cu a doua doză.

În timpul zilei, dl. Vasile Bănescu nu a fost disponibil telefonic pentru confirmare sau infirmare, la momentele apelurilor noastre.

Potrivit Institutului Național pentru Sănătate Publice și coordonatorului injectării în masă cu seruri experimentale a românilor, colonelul Valeriu Gheorghiță, mai multe mii de români s-au îmbolnăvit de Covid-19 după prima doză dar și după rapel. Doamna doctor Monica Pop a criticat public Ministerul Sănătății, care susținea într-un material de propagandă că nu există astfel de cazuri, și a difuzat cifrele de 13.400 de testați pozitiv după primul vaccin și peste 1850 după rapel. În cazul purtătorului de cuvânt al Patriarhiei se zvonea că s-ar încadra în categoria celor suferinzi după rapel.

UPDATE Ora 22! Dl Vasile Bănescu a avut amabilitatea să ne răspundă la întrebarea legată de sănătatea sa cu următoarea declarație:

„Cred ca as putea sa confirm eu însumi câte ceva, mulțumindu-va pentru gând.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt foarte bine. Din fericire apucasem sa fac prima doza de vaccin, dar m-am contaminat miercurea trecută de la un coleg chiar cu o zi inainte de rapel.
M-am pozitivat ulterior, dar in acest context am facut o forma foarte usoara. La gradul meu de oboseala și stres ar fi putut fi altfel dacă nu as fi fost vaccinat.
Sa fiți/ sa fim cu toții ocrotiți alaturi de cei dragi!

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: