15 / 10 / 2021


Valul 4 al pandemiei de COVID-19, în județul Ialomița. Deputat AUR protejează drepturile românilor din regiune

România se află în valul patru al pandemiei de COVID-19, iar efectele acestuia depind direct de gradul de vaccinare al…

De Alina Popescu , in Flux de Știri , at 16/09/2021

România se află în valul patru al pandemiei de COVID-19, iar efectele acestuia depind direct de gradul de vaccinare al populației. Chiar dacă statisticile indică un trend care nu corespunde realității, autoritățile indică date de propagandă care au menirea să impună dictatura medicală în România. În acest context, deputatul AUR, Silviu Păunescu, se adresează ministrului Sănătății, Attila Cseke, să intervină în această situație și să facă clarificări concrete asupra introducerii certificatului verde, dar și cu privire numărului de paturi ATI în județul Ialomița.

Are în vedere ministerul pe care îl conduceți să propună introducerea unui pașaport verde pentru accesul la anumite activități și servicii publice. Totodată, să specificați românilor din județul Ialomița care este numărul de paturi ATI disponibil și câte spitale suport COVID pentru terapie intensivă există în județ”, declară deputatul Păunescu.

Campania de vaccinare se desfășoară tot mai slab în România, abia dacă în unele zic se mai atinge pragul de 10.000 de persoane vaccinate în 24 de ore. De altfel, România este pe penultimul loc în Europa în ce privește rata de vaccinare, cu doar o treime din adulți vaccinați cu cel puțin o doză, în timp ce media europeană este de 77%.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: