19 / 06 / 2021


Val de tamponări la Brăila în seara de miercuri

* trei tamponări au avut loc în data de 20 ianuarie, în jurul orei 23.00, în diferite zone din municipiul…

De redactia , in Actualitate , at 24/01/2021

* trei tamponări au avut loc în data de 20 ianuarie, în jurul orei 23.00, în diferite zone din municipiul Brăila * la Dorobanţi cu Tineretului, un şofer a tamponat alte două autoturisme staţionate, pe Buzăului un şofer a lovit maşina din faţa sa, iar în zona Barieră un şofer a intrat într-un panou publicitar

Trei tamponări, una după alta, au avut loc pe raza municipiului Brăila în seara de miercuri, în jurul orei 23. Trei şoferi au pierdut controlul volanului şi au lovit alte maşini, unul intrând într-un panou publicitar.
Potrivit unor martori, un accident rutier s-a produs pe Bulevardul Dorobanţilor cu strada Tineretului, unde un şofer a pierdut controlul volanului şi a tamponat alte două autoturisme staţionate. Alt accident s-a produs pe Şoseaua Buzăului, unde un alt conducător auto care se deplasa de la Spitalul Judeţean spre Barieră, la volanul unui autoturism Skoda, ar fi încercat să evite impactul cu autoturismul din faţa lui. Numai că, şoferul a frânat brusc şi a intrat pe contrasens, unde a tamponat un auto care se deplasa regulamentar din sens opus.
Al treilea accident s-a produs în zona Barieră. Şoferul se deplasa pe Calea Călăraşilor spre Primarie, însă a spus că după ce a plecat de la semafor, el a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un panou publicitar.
Toate evenimentele rutiere înregistrate miercuri seara nu au fost cu victime.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: