15 / 06 / 2021


Vă blestem să ne iubiți! – CRITICII.RO

La început am crezut că acești guvernanți care ne conduc sunt doar niște slugi în fața altora. Apoi, am crezut…

De redactia , in Opinii , at 04/04/2021

La început am crezut că acești guvernanți care ne conduc sunt doar niște slugi în fața altora. Apoi, am crezut că sunt doar incompetenți. După un timp, am considerat situația și mai gravă, în sensul în care aceștia ar fi și slugi, dar și incompetenți, combinația fatală.
Acum îmi dau seama, că pe lângă toate acestea, cel mai grav este că voi nu ne iubiți, „dragi” politicieni. Nu ne înțelegeți, nu ne respectați, nu empatizati cu noi. Cum ar putea fi altfel, când voi toți care sunteți cocoțați în vârful țării, mai rău decât maimutele în căutarea de banane, nu sunteți români.
Klaus Werner Iohannis, Președintele tarii, Dominic Fritz, Primarul Timisoarei, Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, Ludovic Orban, fost prim-ministru, actual Președinte al Camerei Deputaților, Eduard Hellvig, directorul SRI, Siegfried Mureșan, Comisar European, Koveși, Procuror șef la UE, Renate Weber, Avocatul Poporului României. Ultimul, dar nu cel din urmă în această listă, Raed Arafat. „Românul” care se ocupă de sănătatea românilor, comandant în situațiile de urgență din România, supranumit „Terminatorul de viruși”. Exemplele pot continua, dar mă limitez la acestea.
Ne-ați ținut în case ca pe șobolani , să nu cumva să ne îmbolnăvim sau să îi îmbolnăvim pe alții. Mai țineți minte acele campanii pline de sensibilitate? Stai în casă, arată că iți pasă? Care a fost efectul? Numărul de persoane infectate a crescut în același ritm. Apoi, ne-ați obligat să purtăm măști și în aer liber, „specialiștii” voștri fiind determinanți în acest sens. Ce ați rezolvat? A venit, chipurile, un nou val de infectări.
Ne-ați aburit după aceea cu vaccinul. Că este singura soluție salvatoare. S-au vaccinat aproape 2 milioane de români și numărul de infectări, vezi Doamne, crește. Minciuni, manipulări ieftine.
Ați inoculat o frică fară fundament în propriul vostru popor. Interesele voastre personale sau de grup sunt mai importante decât binele național.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: