24 / 06 / 2021


USR bagă pumnul în gură cetățeanului și calcă cu bocancii legile statului

Ministrul Cătălin Drulă a declanșat un război mediatic cu ajutorul presei aservite politic împotriva sindicaliștilor de la metrou, însă aceste…

De redactia , in Opinii , at 08/04/2021

Ministrul Cătălin Drulă a declanșat un război mediatic cu ajutorul presei aservite politic împotriva sindicaliștilor de la metrou, însă aceste acțiuni fac victime nevinovate. Sute de familii de români se văd cu agoniseala lor de o viață și singura sursă de venit este pusă la pământ printr-un ordin abuziv al unui ministru vremelnic la Transporturi.

Cătălin Drulă și-a dovedit habarnismul din punct de vedere juridic în momentul declanșării grevei, acesta insistând la Bode să asmută jandarmii peste protestatarii de la metrou în loc să apeleze la instanța de judecată, conform legii. Așa face și acum când a decis să demoleze abuziv magazinele oamenilor de la metrou. Drulă în loc să apeleze la o instanță judecătorească l-a sunat pe primarul USR al Sectorului 2 Radu Mihaiu să intervină.

Dragi tovarăși proletari încă nu suntem în dictatură, cu toate că voi faceți pași mari spre asta. Să vă explicăm cum stă treba din punct de vedere legal, dacă voi vă hazardați cu răngile asupra bunurilor românilor.

Fără un mandat de executare de la un executor judecătoresc, nu poți să te atingi de proprietatea acelor oameni. Iar la executarea aceslui mandat, este prezentă, atât Poliția, cât și executorul judecătoresc. La metrou i-am văzut doar pe primarul USR Mihaiu și pe muncitorii care demolau magazinele, Poliția a fost sesizată de comercianți. Mihaiu a spus că „Metrorex ne-a cerut ajutorul”. Din punct de vedere legal nu există așa ceva, o entitate comercială nu poate să treacă peste puterea judecătorească și să înceapă demolarea magazinelor la ordinul primarului.

Probleme și ilegalități s-au comis de ambele părți, și de către ministrul Transporturilor Cătălin Drulă și de către USLM. Problema este că nici unii nici alții nu au apelat la instanțele de judecată. Dacă s-ar apela la instanță, unii s-ar putea alege cu dosare penale.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: