19 / 01 / 2022


USR a refuzat să precizeze cum a cheltuit subvenția publică. AUR cere publicarea și stoparea finanțării

USR a refuzat în mai multe rânduri să ofere informații cu privire la modul în care partidul a cheltuit banul…

De redactia , in Actualitate , at 23/11/2020

USR a refuzat în mai multe rânduri să ofere informații cu privire la modul în care partidul a cheltuit banul public.

Se știe că fiecare partid parlamentar primește nemeritat de la stat o finanțare care trebuie să fie utilizată după anumite reguli printre care și regula transparenței cheltuirii banului public.

Dar ce să vezi, nu o dată, ci de mai multe ori, cei care conduc partidul ce se pretinde a fi fata mare a politiciii românești au refuzat să ofere informații publice cu privire la modul în care este cheltuit banul public.

În acest sens două procese au fost deja pierdute de către USR și acum partidul este obligat să vină să explice cum a cheltuit banii românilor.

Vom vedea în curând de ce refuza USR să ofere aceste informații, dar venim noi să vă spunem în avans: salarii colosale oferite pentru zero muncă rudelor îndepărtate și prietenilor apropiați.

Banii partidului au fost utilizați de către cei care au avut acces la conturi după bunul lor plac și nu după regulile stabilie și exprimate public.

„Admite cererea de chemare în judecată . Obligă pârâtul, prin preşedinte Lucian Daniel Stanciu -Viziteu, să îi comunice reclamantului, următoarele informaţii de interes public: sursele financiare şi bugetul Partidului Uniunea Salvaţi România-Filiala Judeţeană Bacău, bilanţul contabil al organizaţiei Filialei Judeţene, aferente perioadei 2016-2019, lista persoanelor remunerate în baza unui contract de muncă sau de colaborare din veniturile USR-Filiala Judeteană Bacău aferentă anilor 2016-2019, dacă există în cadrul USR-Filiala Judeţeană Bacău persoane care mai sunt remunerate de USR şi care deţin în continuare funcţii de conducere în cadrul USR-Filiala Judeţeană Bacău, dacă există un contract de împrumut pentru suma de 93.000 de lei acordat Partidului USR de către Lucian Daniel Stanciu -Viziteu, iar în caz afirmativ să îi comunice o copie a acestui contract reclamantului şi să precizeze care a fost destinaţia sumei de 93.000 de lei împrumutată de către USR Bacău de la persoana fizică Lucian Daniel Stanciu -Viziteu,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: