26 / 11 / 2022


USR a conceput un plan de sovietizare a României MASCAT în programul de guvernare al lui Cioloș: restrângerea pelerinajelor, pedepsirea nevaccinaților și a medicilor care contrazic guvernul, eliminarea tuturor nevaccinaților din instituțiile publice

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 12/10/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Programul de guvernare al USR, apărut după numirea lui Dacian Cioloș ca premier desemnat de către președintele Klaus Iohannis, totalizează 17 pagini pentru 4 secțiuni, una mai aberantă decât alta. Între primele măsuri necesare pentru stoparea pandemiei, în viziunea USR, se află reducerea pelerinajelor (!). Practic, USR a pus bazele Uniunii Sovietice România.

Programul cuprinde pe termen scurt măsuri dictatoriale de control al populației sub pretextul corona-crizei, iar pe termen lung, o reală resetare a României, în chip neomarxist, nefiind exceptat nici un domeniu – de la copilărie, educație, digitalizare, justiție (legile justiției și desființarea SIIJ) și până la păduri (DNA-ul pădurilor), ecologie (mașini electrice pe bază de tehnologie 5G și industrie „verde”), reforme sociale (salariu minim „de incluziune” sau reforma pensiilor), economie și finanțe (reforma ANAF), mediul de afaceri ș.a. Totul, sub masca aplicării reformelor pentru obținerea fondurilor europene din PNRR-ul redactat de Cristian Ghinea, membru USR-PLUS.  

Propunerile USR pentru un „program de guvernare PNRR+” cuprind 4 secțiuni:

„1. Criza sanitară – măsuri urgente pentru gestionarea pandemiei.

2. Criza prețurilor la energie: USR propune 4 măsuri urgente și 10 politici pe termen lung pentru reechilibrarea prețurilor la energie.

3. Restanțele Coaliței – Măsuri agreate în programul de guvernare din decembrie 2020 restante / blocate în implementare și care trebuie reluate.

4. Reforme și investiții majore cuprinse în PNRR și modalități de implementare în viziunea USR

„Lupta cu pandemia” în înțelesul USR-PLUS e un fel de „luptă cu democrația” în înțelesul vechi al cuvântului. Aceasta presupune pașaportizarea întregii societăți, anume condiționarea celor mai elementare libertăți cetățenești de vaccinarea Covid. Vaccinare obligatorie pentru majoritatea angajaților de la stat și pentru cei de la privat care au interacțiuni cu publicul, precum și ducerea unei campanii agresive de forțare a scepticilor la vaccinare: „informarea” pe toate căile, inclusiv folosind cultele pentru propovăduirea „religiei” vaccinării, combaterea așa-ziselor „știri false” – toate cele care nu împărtășesc opinia guvernului despre știință – și pedepsirea cadrelor medicale care se pronunță critic la adresa „vaccinurilor” Covid (suspendarea contractului de muncă pe cel puțin 6 luni și amendă de 100 milioane lei vechi per opinie contrară exprimată public).

Totodată,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: