30 / 07 / 2021


Usatîi cere excluderea lui Dodon din cursa electorală: A cheltuit ilegal bani publici pentru campania sa | .News

Igor Dodon / sursa: infoprut.ro Președintele Partidului Nostru Renato Usatîi susține că actualul președinte care este și candidat al prezindețialelor…

De redactia , in Actualitate , at 11/11/2020

Igor Dodon / sursa: infoprut.ro
Președintele Partidului Nostru Renato Usatîi susține că actualul președinte care este și candidat al prezindețialelor din al doilea tur a cheltuit în jur de 10 000 000 de euro pentru campania electorală, lucru interzis de legislața electorală. În cadrul unei intervenții live pe pagina sa de Facebook, Usatîi a declarat că Dodon a printat peste 2 milioane de ziare electorale fără să le declare la CEC, potrivit Agora.md.
Usatîi a venit și cu un apel către toate partidele politice din Republica Moldova – să ceară excluderea lui Dodon din cursa electorală: „nu contează de stânga sau de dreapta astăzi trebuie să ne unim forțele și să oprim această caracatiță de bani murdari”.
Candidații la funcția de președinte al R.Moldova vor putea cheltui, cel mult, în cadrul scrutinului 18, 925 milioane de lei.
Cei doi candidați la alegerile prezidențiale, Igor Dodon și Maia Sandu vor merge la dezbateri. După ce ieri Igor Dodon și-a invitat contracandidata din turul II la o confruntare publică, lidera PAS a anunțat că va accepta o dezbatere pe o platformă neutră, potrivit Unimedia.info.
„Singura dezbatere este cea cu procurori, dar din respect pentru cetățeni, pentru oamenii care merită să audă răspunsurile celui care a primit salariu de președinte timp de 4 ani, să audă răspunsuri despre inacțiunile lui, voi merge la o dezbatere pe teren neutru. Detalii vor fi stabilite de staffuri și anunțate”, a declarat Maia Sandu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: