16 / 10 / 2021


UPDATE VIDEO Conflict violent. Un individ din Lacu Dulce a sărit cu cuțitul la un ”dușman”, iar fratele celui atacat a dat cu maşina peste agresor

* altercaţia a pornit azi după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat, însă apoi spiritele s-au încins pe strada Cazasului din cartier…

De redactia , in Actualitate , at 19/09/2021

* altercaţia a pornit azi după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat, însă apoi spiritele s-au încins pe strada Cazasului din cartier Lacu Dulce

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Potrivit unor surse din anturajul celui lovit cu mașina, Silviu B., acesta se află internat în spital, dar nu a suferit răni grave, iar viața nu i-a fost pusă în pericol.

ȘTIRE INIȚIALĂ Altecaţie violentă şi accident provocat în scop de răzbunare. Un tânăr din Lacu Dulce l-a agresat pe altul, posibil cu un cuţit după cum au spus unii martori, în zona unei frizerii, iar fratele acestuia a dat cu maşina peste agresor. Altercaţia a pornit azi după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat, însă apoi spiritele s-au încins pe strada Cazasului din cartier Lacu Dulce. Poliţiştii au intervenit.
Potrivit datelor transmise de la Inpectoratul de Poliţie Județean Brăila, în această după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat a avut loc un conflict, în urma căruia, un tânăr de 29 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Brăila.
Astfel, fratele brăileanului agresat l-a lovit cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului. „În urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferul, în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri”, au transmis lucrătorii IPJ.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
Un martor ne-a declarat că şoferul a dat peste un alt tânăr cu maşina, după ce acesta i-ar fi lovit fratele cu cuţitul. Astfel, fraţii celui atacat ar fi venit cu maşina şi au dat peste atacator. „Au vrut să facă ei legea, au dat cu maşina peste agresor”, a spus martorul aflat în cartier Lacu Dulce. Traficul rutier în zonă a fost afectat, şoferii fiind nevoiţi să caute alte rute, cât timp au făcut polițiștii cercetări la fața locului.

Alina Mihai

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: