19 / 06 / 2021


UPDATE: PESTE 50 DE MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Cadrele medicale cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

UPDATE 03.04.2021: La grupul inițial de MEDICI PENTRU ADEVĂR s-au alăturat și alte cadre medicale, numărul lor depășind deja 50…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 04/04/2021

UPDATE 03.04.2021: La grupul inițial de MEDICI PENTRU ADEVĂR s-au alăturat și alte cadre medicale, numărul lor depășind deja 50 de doctori și farmaciști, în ciuda amenințărilor și diversiunilor președintelui Colegiului Medicilor (de care ne vom ocupa în ediția noastră de luni). Lista rămâne deschisă. Puteți semna și aici, la rubrica de comentarii, dar și să vă transmiteți adeziunea printr-un mesaj la adresa de poștă electronică razvan_constantinescu@yahoo.com. Vom reveni cu noi nume ale unor medici care nu își respectă întru totul jurământul dat.

ActiveNews a primit la redacție un comunicat al unui grup important de medici români care își asumă cu responsabilitate afirmații grele despre actuala stare de teroare din România. Medicii, care așteaptă și alți colegi curajoși alături de ei, se adrezează autorităților, cărora le cer între altele eliminarea obligativității purtării măștilor, a monitorizării temperaturii și a interdicțiilor aberante de circulație, care îngrădesc de altfel un drept fundamental al omului, a manipulărilor în masă prin introducerea de psihoze colective cât și a încetării promovării vaccinurilor Covid. La fel după cum a atras atenția și ActiveNews cu privire la propaganda mincinoasă și periculoasă pentru vaccinuri experimentale, medicii semnatari confirmă ceea ce am subliniat și noi, și anume că „Legislațiile românească,
dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea
este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub
constrângere sau presiune.” „Serurile utilizate în acest moment în
România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază
de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în
care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un
malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.”, se mai afirmă în Comunicatul important pe care îl prezentăm integral mai jos:

COMUNICAT
DE PRESĂMedicii
români nu mai tolerează aberațiile Guvernului!

Încetați
starea de teroare!

Noi,
semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis,
parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare
a stării în care se află România de un an încoace și revenirea
la starea de normalitate.

În ultimele 12 luni, din postura
de giranți politici, ați inițiat, tolerat și încurajat o
strategie greșită, care este împotriva românilor. Ați încălcat
Constituția României, legile și convențiile internaționale
privind drepturile pacienților (Convenția de la Oviedo) pentru o
viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare cu ale
unei gripe sezoniere.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: