31 / 07 / 2021


UPDATE Accident cu mai multe autoturisme implicate, pe Șos. Râmnicu Sărat, în dreptul Brico Depot

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Polițiștii au finalizat cercetarea la locului informându-ne că, potrivit celor constatate, un tânăr în vârstă de 30 de ani,…

De redactia , in Actualitate , at 17/01/2021

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Polițiștii au finalizat cercetarea la locului informându-ne că, potrivit celor constatate, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din județul Brăila, în timp ce conducea un autovehicul, a tamponat un alt autovehicul care se deplasa în fata sa, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Brăila, pe care l-a proiectat în autoturismul ce se deplasa în față, în coloană, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani din municipiul Brăila. Tânărul a virat stânga, a pătruns pe celălalt sens de mers al străzii Râmnicu Sărat și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de către o tânără în vârstă de 30 de ani din județul Brăila, tamponat la rândul lui, din spate de catre un alt autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din municipiul Brăila.
”În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unei femei in varstă de 54 de ani, din județul Brăila, aceasta fiind transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au mai precizat polițiștii.

ȘTIRE INIȚIALĂ Mai multe mașini au fost implicate într-un accident produs astăzi, în jurul orei 13.00, pe Șos. Râmnicu Sărat, în dreptul supermarket-ului Brico Depot. Traficul a fost serios afectat, cât timp Poliția a făcut cercetări la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cauzele incidentului. Din primele informații reiese că, cel mai probabil conducătorul unui auto Opel a vrut să între în parcarea Brico Depot, pe intrarea de aprovizionare, și s-a tamponat cu un alt autoturism care circula din sens opus, iar acesta a lovit mașina din fața sa. În urma carambolului au mai fost atinse alte autovehicule care circulau regulamentar. Urmează ca Poliția să stabilească oficial cum au decurs lucrurile.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: