31 / 07 / 2021


Universitate din București, susținere pentru Maia Sandu și viitorul european al R. Moldova ~ InfoPrut

Senatul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative salută rezultatul alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, care confirmă parcursul european al…

De redactia , in Opinii , at 16/11/2020

Senatul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative salută rezultatul alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, care confirmă parcursul european al țării.

„Rezultatele acestor alegeri pot influența politica moldovenească pe termen mediu și lung. În virtutea bunei colaborări cu instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova, SNSPA asigură societatea moldovenească și autoritățile de la Chișinău de toată deschiderea și susținerea în realizarea obiectivelor de consolidare a statului de drept și aderare la Uniunea Europeană”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.
SNSPA subliniază că, în calitate de școală de guvernare, a fost și va rămâne un partener stabil al Republicii Moldova, sprijinind eforturile pentru dezvoltarea socio-economică a țării, alături de cei peste 1.000 de absolvenți ai universității, cetățeni ai R. Moldova, care astăzi fac parte din structurile de administrație publică, diplomație, partide politice, înalți funcţionari publici, precum și experți internaționali.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: