26 / 09 / 2021


Unicul post de televiziune unionist din România și R. Moldova, apel către românii de pretutindeni ~ InfoPrut

10TV, unicul post de televiziune unionist din Țară, face un apel către românii de pretutindeni pentru a fi susținut financiar,…

De redactia , in Magazin , at 25/08/2020

10TV, unicul post de televiziune unionist din Țară, face un apel către românii de pretutindeni pentru a fi susținut financiar, prin donații, spre a-și putea continua activitatea.

Fiecare dintre cei care susțin presa independentă poate contribui pentru menținerea singurului post unionist, care să transmită în continuare informații din toate colțurile țării.
„Unica soluție pentru a promova ideea națională a tuturor românilor este #10TV, iar acest lucru se va datora în exclusivitate dumneavoastră, prin susținerea financiară a celor, care zi de zi muncesc pentru a aduce în casele din întreaga Țară mesajul UNIRII. Pentru a ține pasul cu evenimentele și acțiunile organizate de Mișcarea Unionistă avem nevoie de echipe care merită să fie sprijinite, ei sunt oamenii UNIRII, iar dumneavoastră deveniți eroii acestui post de televiziune”, se arată într-o postare pe Facebook a paginii Basarabia e România.
Unioniștii mulțumesc donatorilor actuali pentru susținerea financiară și morală acordată. Datorită susținerii și încrederii acordate proiectului 10TV, acesta poate „reveni la viață și să aducă în continuare adevărul în casele oamenilor”.
Pentru a putea dona, accesați următoarele:
PRIN TRANSFER BANCAR:
ASOCIAȚIA PLATFORMA UNIONISTĂ ACȚIUNEA 2012
cont lei: RO81RNCB0088142679350001
cont euro: RO54RNCB0088142679350002
BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, filiala Universitate
ONLINE PRIN PAYPAL
[email protected]
PRIN PATREON:
https://www.patreon.com/10TV

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: