27 / 01 / 2022


Unde va antrena Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a rămas liber de contract după despărțirea de Al-Wasl, din Emiratele Arabe Unite, dar presa din Golf anunță că…

De redactia , in Magazin , at 23/12/2020

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a rămas liber de contract după despărțirea de Al-Wasl, din Emiratele Arabe Unite, dar presa din Golf anunță că tehnicianul român este gata să revină la treabă.

Reghecampf s-a înțeles cu Al-Shabab, ocupanta locului 3 din Arabia Saudită. Al-Shabab a pierdut ieri cu Al Taawon, scor 4-0, astfel că șeicii l-au contact pe Laurențiu Reghecampf și antrenorul român ar urma să-l înlocuiască pe actualul tehnician, Pedro Caixinha.

Negocierile dintre Al-Shabab și Laurențiu Reghecampf s-au derulat foarte rapid, iar antrenorul român este gata să preia echipa.

De-a lungul carierei, Laurențiu Reghecampf a mai antrenat Gloria Bistrița, FC U Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Lovetch, Al-Wahda și Al-Wasl. Trei trofee a cucerit fostul internațional, două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României, toate cu FCSB.

Lider în Arabia Saudită este Al-Hilal, cu 22 de puncte. Al-Shabab se află pe poziția 3, cu 15 puncte. Al-Ahli, echipa lui Mitriță, se află pe locul 2, cu 16 lungimi.

Sursă text: digisport.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Laurențiu Reghecampf

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: