17 / 04 / 2024


Unde-și petrec sărbătorile bogații: Cabane de lux la munte, iahturi sau hoteluri de mii de euro – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 25/12/2023

Unii dintre cei mai bogați oameni din lume aleg să petreacă ziua de Crăciun acasă, au declarat mai mulți experți în avere pentru Business Insider, dar adesea nu la reședințele lor principale.

O mulțime de oameni construiesc case mari în Aspen exact din acest motiv – pentru ca întreaga familie să poată merge și să petreacă acel timp împreună”, a spus pentru BI Nicole Pollard Bayme, fondatoarea firmei de stil și cumpărături de lux LaLaLuxe. „Fiecare cadou de sub soare adus cu avionul, deja sub brad înainte ca ei să ajungă acolo”.

Potrivit Wealth-X, stațiunea de schi din Colorado are cea mai mare densitate de persoane cu o avere de 30 de milioane de dolari sau mai mult din SUA, cu unul la fiecare 67 de rezidenți, iar miliardari precum Jeff Bezos și Michael Dell au fost văzuți acolo.

Alte stațiuni de schi populare din SUA includ Lake Tahoe din California și Nevada și Vail, Colorado, a declarat Winston Chesterfield, fondatorul Barton, o firmă de consultanță axată pe lux și cei bogați.

În Europa, Gstaad și Verbier din Elveția; Kitzbühel din Austria, renumită pentru cursa anuală de schi alpin; și Courchevel 1850 din Alpii francezi, domină. Acesta din urmă este cunoscut pentru a găzdui VIP-uri precum David și Victoria Beckham, Elton John, Prințul William și Kate Middleton.

„Le place să meargă în locuri care au un oraș bine stabilit, cu locuri de vizitat care sunt de înaltă clasă”, a spus Chesterfield despre cei ultra-bogați. Kitzbühel are o filială a restaurantului japonez Zuma, iar Courchevel are un avanpost al hotelului de lux Cheval Blanc.

Pentru cei care preferă căldura – sau doresc să adauge o săptămână de plajă pentru a se dezgheța după pârtii – Caraibe rămâne o destinație populară, fie pe uscat, fie pe mare.

St. Barts, o destinație deosebit de populară pentru Revelion, i-a găzduit pe Bezos și pe logodnica sa Lauren Sánchez, iar iahturi aparținând miliardarilor David Geffen, Sergey Brin, Bernard Arnault și Barry Diller și soția sa Diane Von Furstenberg au fost văzute în largul coastelor sale.

Alții aleg o anumită stațiune și se înghesuie la ea an de an.

Ei vor să nu facă nimic”, a spus Chesterfield. „Vor să fie așteptați; vor să fie îngrijiți”.

Jumby Bay, o stațiune din Antigua, unde Oprah Winfrey și Richard Branson ar avea case, este una dintre cele mai populare. Camerele de acolo pornesc de la 2.700 de dolari pe noapte, deși miliardarii probabil că se răsfață cu vila de 13.300 de dolari pe noapte.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *