15 / 08 / 2022


Un tânăr a murit în Oradea, după ce s-a înecat în Crişul Repede. Avea doar 30 de ani (VIDEO)

O persoană a fost resuscitată – din păcate fără succes – de echipaje medicale, joi după amiază, în Oradea, zona…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 01/07/2022

O persoană a fost resuscitată – din păcate fără succes – de echipaje medicale, joi după amiază, în Oradea, zona Silvaş, după ce a fost scoasă din apele Crişului Repede în stare de inconştienţă.

Incidentul a fost sesizat la numărul unic de urgenţă 112 la ora 17.50, de un cetăţean care a transmis salvatorilor că a scos din apă o persoană.

„La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea cu ambulanţa SMURD a subunităţii, o autospecială de descarcerare pentru instalarea paravanului de protecţie vizuală a victimei şi un echipaj de terapie intensivă”, a declarat pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, maiorul Camelia Roşca.

La ora publicării acestei ştiri victima, un bărbat, era în continuare resuscitată de medici.

La faţa locului se aflau şi echipaje de poliţişti care urmează să ancheteze împrejurările întâmplării.

UPDATE, ora 19.00: Victima a decedat!

Potrivit maiorului Camelia Roşca, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Din păcate, a fost declarat decedat”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU.

UPDATE, ora 19.20: Tânărul se scălda în Criș și nu a ieșit la suprafață

O informare transmisă de purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul șef Alina Fărcuța, a precizat că victima este un tânăr de 30 de ani din Roșiori.

Potrivit informării, bărbatul „se scălda în apele râului Crișul Repede, în zona Silvaș din municipiul Oradea”. Tânărul „a intrat în apă și nu a mai ieșit, fiind scos din apă de persoanele prezente în zonă, care au observat incidentul”.

Pe lângă salvatori, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, polițiști de investigații criminale de la Poliția Municipiului Oradea și de la Serviciul Criminalistic. 

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: