24 / 02 / 2024


Un surogat numit „aero-Schengen” ni se prezintă ca o mare victorie! Fals! – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 31/12/2023

Chiar și în ultimele ore ale anului 2023, Marcel Ciolacu și PSD au continuat să îi amăgească pe români. Din nou, cu aceeași escrocherie pe care au inventat-o și care se intitulează „aero-Schengen”.

România nu intră în Schengen cu drepturi depline, ci doar cu sferturi de măsură! Ăsta este adevărul!

Deschiderea spaţiului maritim şi aerian european pentru România nu înseamnă o apartenenţă deplină la spaţiul Schengen. Este doar o fărămitură aruncată de austrieci pe care Marcel Ciolacu și PSD ne-o prezintă, în miez de noapte (cum altfel să lucreze PSD-ul), ca fiind o mare victorie.

Nu e nicio victorie! Dar, ca niște escroci veritabili ce sunt cei din coaliția condusă de Marcel Ciolacu, au impresia că românii se vor duce după fentă și le vor închina ode.

Complet greșit! În momentul în care românii vor vedea că trebuie să stea pe mai departe la cozile kilometrice din vămi, când transportatorii vor fi umiliți în continuare la frontierele de intrare în spațiul Schengen adevărat, pierzând milioane de euro anual, atunci tot mirajul acestui surogat de Schengen pe care ni-l vând azi Marcel Ciolacu, PSD și PNL se va destrăma.

Din păcate, guvernul actual a acceptat să fim o națiune care face orice ca să fie pe placul unora care nu dau doi bani pe ea. Au acceptat o aderare fragmentată la Schengen doar pentru a le servi intereselor politice, trădând interesele tuturor românilor.

În momentul în care a devenit membru cu drepturi depline al Uniunii Europene, România a semnat un Tratat de aderare dar și Acordul Schengen! Acest acord este foarte clar: intri în Schengen când îndeplinești toate criteriile de aderare! Noi de peste 11 ani le îndeplinim, dar suntem ținuți în afara Schengen.

Aero-Schengen NU înseamnă Schengen

Și vom fi ținuți în continuare în afara Schengen! Pentru că, așa cum am spus, deschiderea spațiului maritim și aerian nu înseamnă Schengen!

În acest moment nu avem un calendar cu privire la momentul în care se vor deschide frontierele terestre pentru Schengen. Și probabil nici nu va exista. Ministerul austriac de Interne a spus foarte clar: în prezent nu există negocieri privind aderarea deplină a României şi Bulgariei la spaţiul Schengen fără frontiere şi, prin urmare, nu există un termen!

Astfel, fără un asemenea calendar, orice angajament vine în contradicție cu interesele României.

Ni se vorbește despre un acord politic, despre un angajament semnat de guvernul de la București împreună cu cel austriac. Doar ni se vorbește, pentru că în rest asistăm la o secretomanie de nedescris. Nu știm ce conține acel acord, nu știm ce condiții au acceptat Ciolacu,

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *