23 / 01 / 2022


Un software al DeepMind a depășit o nouă barieră / Age of Empires IV a ajuns la „șlefuire” / Au fost finalizate filmările pentru noul Resident Evil

Gal Gadot și Patty Jenkins au fost cooptate pentru „Wonder Woman 3”. Filmul Wonder Woman 1984 a fost primit cu…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 03/01/2021

Gal Gadot și Patty Jenkins au fost cooptate pentru „Wonder Woman 3”. Filmul Wonder Woman 1984 a fost primit cu reacții împărțite atât din partea criticilor cât și a publicului dar Warner Bros. vede clar un viitor pentru Diana Prince (Femeia Fantastică), studioul de producție anunțând oficial că regizoarea Patty Jenkins și actrița Gal Gadot se vor întoarce pentru un al treilea lungmetraj.

Femeia Fantastică 1984 (al doilea film al francizei) a generat weekendul trecut venituri de peste 85 de milioane de dolari la nivel mondial în pofida faptului că multe cinematografe sunt închise din cauza pandemiei de Covid-19, iar cei de la Warner au fost încurajați și de numărul de vizualizări de pe HBO Max, filmul fiind văzut de aproape jumătate din abonații serviciului de streaming când a fost lansat în ziua de Crăciun. Studioul a anunțat că Jenkins va reveni ca regizoare și co-scenaristă în timp ce Gadot va juca rolul Femeii Fantastice și în următorul lungmetraj:

„În timp ce fanii din întreaga lume continuă să o îmbrățișeze pe Diana Prince, fiind în spatele premierei puternice a Wonder Woman 1984 din weekend, suntem încântați să putem continua povestea ei cu Femeia Fantastică a noastră din viața reală – Gal și Patty – care vor reveni pentru a încheia trilogia planificată”, a declarat președintele Warner Bros. Pictures, Toby Emmerich, potrivit Empire Online.

Dezvoltarea Age of Empires IV a ajuns la partea de „echilibrare și șlefuire”. Informațiile despre noul Age of Empires (AoE) au fost destul de sporadice după anunțul din 2017 privind dezvoltarea acestuia. Însă Shannon Loftis, șeful World’s Edge, compania (deținută de Microsoft) care creează jocul, a anunțat la sfârșitul lunii decembrie că se fac „progrese mari” în dezvoltarea acestuia.

Loftis a relatat de asemenea că „dezvoltarea unui RTS (n.r.

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: