26 / 05 / 2024


Un român și-a pierdut soția în Germania – când s-a dus la Poliție a avut o surpriză uriașă

By redactia , in Internațional , at 21/11/2023

Un bărbat de origine română cu rezidenţă în Germania a avut parte de o surpriză colosală când a mers grăbit la poliţie să îşi dea dispărută partenera. Agenţii l-au încătuşat şi pe el şi l-au înştiinţat că femeia a fost arestată pentru furt.

Incindentul a avut loc pe data de 17 noiembrie, când bărbatul s-a prezentat la sediul poliţiei din Poing şi a reclamat că partenera lui dispăruse. După ce au făcut verificări, poliţiştii l-au încătuşat şi pe el şi i-au declarat faptul că femeia a fost prinsă şi dusă la secția feminină a penitenciarului München-Stadelheim. Femeia ar fi fost arestată în aceeaşi zi după ce ar fi furat dintr-un magazin, iar soţul ei a fost reţinut ulterior pentru complicitate, conform Merkur.de.

Un bărbat român în vârstă de 31 de ani, rezident în Germania, s-a prezentat la poliția din Poing și a reclamat dispariția soției sale. Nu mică i-a fost mirarea însă când a aflat că femeia, de aceeași naționalitate cu el, fusese arestată și se afla la închisoare. Mai mult decât atât, polițiștii l-au arestat și pe el.
„Prin urmare, cetățeanul român a fost arestat”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Poing.
00:03
Bărbatul a plătit în numerar amenda iar deținutul a fost eliberat la fața locului în jurul orei 20.50. după finalizarea măsurilor poliţiei. „Femeia care a fost transferată anterior la München este încă în arest, deși soțul iubitor a declarat că va merge imediat la München pentru a plăti amenda restante soției sale”, a spus poliția Poingen.
.sursa: Observator News

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *