26 / 02 / 2024


Un român a semănat teroare în Italia

By redactia , in Internațional , at 12/11/2023

Situaţie şocantă în Italia. Un român a intrat cu o butelie şi o brichetă aprinsă într-o biserică şi a început să-i ameninţe pe cei care participau la slujbă.

În tot acest timp, îl insulta pe preotul paroh pentru că nu ar fi vrut să-i dea bani.
Un credincios a sunat la carabinieri, care au ajuns imediat la fața locului şi l-au arestat pe bărbatul în vârstă de 35 de ani.
A fost dus mai apoi la închisoarea din Velletri și pus la dispoziția autorității judiciare.
Au fost momente de panică autentică într-o parohie din Valmontone, provincia Roma, unde un român de 35 de ani a intrat în cu o butelie de gaz și a amenințat că o va exploda. Forțele de ordine au intervenit și au procedat la arestarea lui.
Românul a înjurat preotul, pentru că nu i-a dat bani
Potrivit Il Fatto Nisseno, incidentul a avut loc în timpul slujbei, în prezența a numeroși credincioși. Românul, deja cunoscut polițiștilor, a intrat în biserica Santa Maria Maggiore cu o butelie de gaz și o brichetă cu flacăra aprinsă și i-a amenințat pe cei prezenți cu o explozie. Apoi, l-a insultat și amenințat pe paroh, pentru că nu a vrut să-i dea bani.
Intervenția polițiștilor, alertați prin 112, a făcut posibilă blocarea bărbatului care, la vederea militarilor, a opus rezistență, încercând să fugă. Odată ce bricheta și butelia au fost recuperate și ridicate, românul a fost dus la închisoarea din Velletri și pus la dispoziție justiției.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *